› 
 › 
Lotto vinder - hvad gør man så?

Lotto vinder - hvad gør man så?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 18. juli 2012 11:23

Spørgsmål:

EuroJackpot Systemer

Lotto vinder - hvad gør man så?

Hej

Jeg tror nok jeg har vundet meget stort i Lotto, hvad gør jeg nu? Jeg har altid drømt om at være en lotto vinder, men havde aldrig forestillet mig alle de tanker jeg ville få ved at vinde stort.

Med venlig hilsen
Jørgen 


Svar:

Hej Jørgen

Nu har jeg jo selvfølgelig ikke så stor erfaring i at vinde stort i lotto, så det er lidt svært for mig at komme med svar til ugens lotto vinder.

Hvis du havde spillet online på Danske Spil.dk var det hele meget lettere, for så havde du bare fået dine penge udbetalt til din egen konto.

Jeg syntes du skal undersøge endnu en gang om du har vundet stort, check de seneste lotto resultater på 

Lørdags lotto vinder tal - hvis det er lørdag - tidligere trækninger i lotto kan du se i bunden af denne side. Vælg først år, dernæst lotto datoer.

Onsdags lotto vinder tal - hvis det er onsdag - samme som ovenfor, hvis du vil se tidligere trækninger - Vælg først år, dernæst lotto datoer.

Det samme ovenfor gør sig gældende for EuroJackpot  - EuroJackpot lotto vinder tal

Har du virkelig vundet stort i Lotto - bør du kontakte Danske Spil A/S kontakt@danskespil.dk - eller telefonisk via 36 72 80 80 mellem klokken 9.00 og 24.00 alle dage.

Du kan få dine præmier udbetalt i kiosker fra søndag kolkken 12.00 for lørdagslotto, torsdag klokken 12.00 for onsdagslotto.

Du bør spille med online på DanskeSpil.dk, så risikerer du ikke at tabe kuponen, vaske den i vaskemaskinen, glemme den i bilen og du glemmer ikke at spille dine faste tal fremover. 

Læs mange andre fordele ved at spille online i stedet for på kupon her »»
 

Håber det var svar på dit spørgsmål.
Historie tag: lotto vinder vindertal euro online vundet hvad onsdag lørdag
Vidste du at...
Summen af alle 36 tal i lørdags lotto er 666

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2023 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Lotto vinder - hvad gør man så?
følgende stemme 1,8 ud af 5 baseret på 11 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.