› 
 › 
Fordelene ved en spilkonto ved Danske Spil

Fordelene ved en spilkonto ved Danske Spil

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 23. marts 2012 09:54

Slip for den gamle kupon!

Fordelene ved at have en spil konto ved Danske Spil

Dette er som sådan, ikke et spørgsmål, men nærmere information om hvilke fordele der er ved at have en konto til spil på Danske Spil A/S.

Jeg selv, har haft en spilkonto i snart et par år, og det har været virkeligt befriende at kunne spille mine spil online ( det faste lyn lottospil, selv valgte tal på kupon og indimellem Joker (og nu også EuroJackpot)).

Min far, er jo lidt den forsigtige type, og spurgte mig direkte - hvorfor skal jeg lade være med at købe min faste 5 ugers kupon nede ved kiosken? - og det fik mig til at tænke over hvad fordelene egentlig er - og herfor denne side.

Når du skal logge på din spilkonto, sker det via NEM-ID


Fordelene ved en spilkonto ved Danske Spil

 • Du glemmer ikke at spille, hvis du vælger at spille fast hver uge, sker det helt automatisk, og det er så lige meget om det er faste lynlotto tal, fem ugers kupon eller andet spil.
 • Du kan enten spille med hver uge, eller når det nu passer dig.
 • Hvis du, som jeg, er typen der glemmer at checke din kupon, sker det for dig automatisk når du spiller på Danske Spil
 • Vinder du i et af spillene, bliver pengene automatisk overført til din konto
 • Det er sikkert og nemt at logge ind med NEM-ID
 • Frygter du store gevinster, at skulle ned og indløse en kupon med rigtigt mange penge på, så behøver du ikke at frygte det mere. Jeg ville være virkelig bange selv hvis jeg havde vundet 10 millioner på en almindelig lynlotto kupon, og skulle gå ned til kiosken og indløse den. Hvordan mon det føles at gå rundt med en lille seddel der er 10.000.000 kroner værd?
 • Du skal ikke stå i kø bag 30 mennesker hver gang du skal spille lotto, og vente længe for at få din kupon
 • Du behøver ikke checke dine tal selv
 • Du kan vælge gratis at modtage en e-mail og / eller en SMS hvis du har gevinst.
 • Du kan vælge at få tilsendt en SMS gratis med lotto tallene og prognose

Opret konto på Danske Spil

 1. Det første du skal gøre er at klikke til denne side og oprette en konto. (Se den grønne pil ovenfor) 

  Det er gratis at oprette en konto og det tager ikke så lang tid. Det er en process på 4 steps, og jeg prøver at guide dig igennem dem nedenfor.

  1. I step 1 skal du oplyse dit Fornavn og Efternavn, og dit CPR-Nummer (Årsagen til at der skal bruges CPR nummer, er at du ikke må spille online pengespil online i Danmark med mindre du er over 18 år.)

  2. I step 2 skal du angive din adresse, vejnavn og nummer, område og postnummer (og så selvfølgelig vælge Danmark). Bynavn bliver automatisk udfyldt ud fra Postnummeret.

  3. I step 3 skal du så angive dit ønskede Brugernavn, Adgangskode, E-mail og telefonnummer samt et sikkerhedsspørgsmål, så du kan resette dine adgangskoder hvis du glemmer dem senere hen.

  4. I step 4 skal du bekræfte at dine oplysninger er korrekte, samt tage stilling til om du accepterer Danske Spil's vilkår og regler.

 2. Herefter er du oprettet og kan fremover med ganske få klik spille din ugentlige lotto, onsdagslotto, eurojackpot og alt muligt andet. Du modtager også en e-mail fra Danske Spil om at du nu er oprettet som bruger
 3. Du er nu klar til at logge ind, og vælger LOG PÅ på Danske Spil - se grafikken ovenfor - og klik på det blåt markedere felt LOG PÅ.

  Log på Danske Spil
 4. Der kommer nu et vindue op som beder dig logge på med dit NEM ID. Du skal logge på med NEM ID for at beskytte dine data, og det er den eneste måde at logge på Danske Spil. 

  Dine data på Danske Spil er derfor så sikre som det kan lade sig gøre i dagens Danmark. 

Håber dette forklarer fordelene ved at have en Danske Spil's konto?Med venlig hilsen

Tom Frank Christensen 
Historie tag: fordele danske spil danske spil konto 5 ugers lyn lotto onsdagslotto eurojackpot euro euro jackpot
Vidste du at...
Summen af alle 36 tal i lørdags lotto er 666

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Fordelene ved en spilkonto ved Danske Spil
følgende stemme 4,7 ud af 5 baseret på 6 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.