› 
 › 
Hvilke lande spiller med i onsdagslotto?

Hvilke lande spiller med i onsdagslotto?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 17. november 2011 17:16

Spørgsmål:

Hvilke lande spiller med i onsdagslotto?Svar:
Vikinglotto som det hed i starten, eller onsdags lotto som det hedder nu i Danmark er en fælles trækning for Norge, Sverige, Finland, Island, Grønland, Estland, Letland og Danmark og onsdagslotto kan spilles i alle otte lande.

Onsdagslotto trækkes af Norsk Tipping i Hamar, men først når alle lande har givet grønt lys - hvorfor det i enkelte tilfælde (som eksempelvis onsdag den 23. november 2011), kan udsætte trækningen indtil alt er klart til det.

Sandsynligheden for at vinde er rimelig lille med 12.271.512 forskellige kombinationsmuligheder, og udtrækningen i onsdags lotto er omkring kl. 19.30. Onsdagslotto lottotal er tilgængelig på LottoStat.dk omkring kl. 19.45-20.00

Onsdags Lotto er betegnelsen på et talspil, der går ud på at forudsige det rigtige lodtrækningsresultat, når der af 48 tal udtrækkes 6. Foruden de 6 vindertal trækkes endvidere 2 såkaldte tillægstal. Endvidere trækkes et tal (Supertal) forud for den egentlige Onsdags Lotto-trækning. Denne trækning har betydning for 1. præmiens størrelse i de lande, der til enhver tid har valgt at deltage i trækning af et Supertal og uddeling af en SuperPulje.

Andre har spurgt

hvem spiller med i onsdagslotto
Historie tag: vikinglotto onsdags lotto onsdagslotto lande tidspunkt udtrækning lotto sandsynlighed
Vidste du at...
Chancen for at vinde seks rigtige i onsdags lotto OG superpuljen er 1:98.172.096

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.