› 
 › 
Hvornår udtrækkes vikinglotto / onsdagslotto?

Hvornår udtrækkes vikinglotto / onsdagslotto?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 10. november 2011 11:57

Spørgsmål:

Hvornår udtrækkes vikinglotto / onsdagslotto?Svar:
Vikinglotto som det hed i starten i Danmark, eller onsdags lotto som det hedder i Danmark er en fælles trækning for Norge, Sverige, Island, Estland og Danmark.

Udtrækningen sendes på forskellige tidspunkter i de enkelte lande, og på nuværende tidspunkt i Danmark - omkring kl 23.00 dansk tid på DR1.

Trækningen foretages dog tidligere end de udsendes, og onsdags lotto tallene er tilgængelige her på LottoStat.dk omkring kl 20.00 umiddelbart efter udtrækningen, et krav for at onsdags lotto tallene udtrækkes - er dog at alle lande der er med i onsdags / viking lotto, melder klar - hvorfor det i nogle tilfælde kan blive forsinket...

En ting kan du dog være helt sikker på - at når onsdags lotto tallene er klar, findes de her på Lotto Stat. Du kan eventuelt også tilmelde dig vores gratis e-mail lotto agent og modtage en e-mail med onsdags lotto tallene så snart de er tilgængelige!


Vikinglotto / Onsdags lotto omfatter seks vindertal, to tillægstal og et supertal. Spillet blev den 21. februar 2001 omdøbt til Onsdags lotto og omfatter altså 12.271.512 forskellige kombinationsmuligheder.

Med venlig hilsen
Tom Frank Christensen

Spørgsmål besvaret:

Onsdags lotto trækning hvornår

Hvornår onsdagslotto

Hvad tid bliver onsdagslotto trukket

Hvad tid trækkes onsdagslotto

Hvad tid udtrækkes onsdagslotto
Historie tag: vikinglotto onsdags lotto onsdagslotto udtrækning tidspunkt udtrækning lotto
Vidste du at...
I starten var der kun 34 bolde i spil i lørdags lotto, og der blev trukket syv vindertal og to tillægstal. Maksimum præmien til syv rigtige var på 1.4 millioner.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Hvornår udtrækkes vikinglotto / onsdagslotto?
følgende stemme 4,8 ud af 5 baseret på 8 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.