› 
 › 
Støtte til Kræftens Bekæmpelse

Støtte til Kræftens Bekæmpelse
Nyhed skrevet: 16. juli 2012 13:40

Støtte til Kræftens Bekæmpelse.

LottoStat.dk, der tre gange om ugen giver dig de seneste lottotal og lotto resultater - giver fra dags dato 1 krone til Kræftens Bekæmpelse igennem Klik mod Kræft for hver person der syntes godt om LottoStat.dk Facebook gruppe.

Måden det virker på, er at LottoStat.dk har først doneret 1.000,- til kræftens bekæmpelse - og herefter afgivet en GARANTI for at betale en krone for hver eneste der herefter syntes godt om Facebook gruppen.

Indtægterne på LottoStat.dk er meget begrænsede, men alligevel mener jeg at det er vigtigt at lade lottotal være lottotal, og derudover må de folk der nu kan hjælpe lidt - give noget i donation.

Det koster dog ikke DIG noget, du er bare kommet her for at se på min side - og lede efter lottotal eller vindertal i joker - eller noget helt andet. Du kan dog støtte - helt uden udgifter for dig selv, ved at - bare "syntes godt om" min Facebook gruppe. Hver eneste "Like" jeg får, giver jeg stadig den ene krone for hver eneste.

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: støtte
Vidste du at...
Du skal spille 8.347.677 rækker i lørdags lotto, for at være 100 % sikker på du rammer de syv rigtige. (Pris: 33.390.708 kroner)

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.