› 
 › 
Over 16 millioner i lørdags lotto puljen

Over 16 millioner i lørdags lotto puljen
Nyhed skrevet: 27. maj 2013 12:06

Over 16 millioner i lørdags lotto puljen

Over 16 millioner i lørdags lotto puljenLørdag den 1. juni 2013, uge 22, er der hele 16,1 millioner kroner i lotto puljen til en heldig vinder af de syv rigtige lottotal. Spil med her!

Se de seneste lottotal her

Selve lørdags lotto puljen udgør ”kun” 7 millioner ud af de 16,1 millioner, og dertil kommer så yderligere 9,1 millioner til lotto trumf puljen. Hvis du er i tvivl om hvad lotto trumf er – kan du læse mere her.

Kort fortalt er det et spillekort der trækkes til spillet – og er du så heldig at både have de syv rigtige, samt det rette trumfkort – vinder du altså begge puljer. Trumfpuljen kan ikke udløses uden de syv rigtige.

Herudover er der også 11 millioner i joker puljen, med mindre denne udløses på onsdag den 29. maj 2013.

For at vinde i lørdags lotto er det nødvendigt at du som minimum har fire ud af de syv rigtige tal, der er cirka 140.000 rækker der indeholder 4 rigtige hver uge. Dertil kommer at du kan vinde på følgende kombinationer af de rigtige vindetal: fem rigtige, seks rigtige, seks rigtige og et tillægstal (der trækkes kun eet tillægstal i lørdagslotto), samt syv rigtige. PLUS Syv rigtige og en trumf.

Sandsynligheden for at vinde i almindelig lørdags lotto er 1 til 8.347.677 – og skal man så lige vinde trumf puljen oveni – skal man gange det med 16 spillekort – altså 133.562.832 til én for at vinde i lørdagslotto med trumf.

Så er sandsynligheden noget bedre for at vinde i Eurojackpot, hvor man kun skal spille 59.325.280 forskellige kombinationer, for at være helt sikker på at vinde de garanterede minimum 63 millioner kroner.

Held og Lotto!

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: trumf lotto lottotal lørdagslotto eurojackpot sandsynlighed chance
Vidste du at...
Summen af alle 48 tal i onsdags lotto er 1176

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.