› 
 › 
Onsdags lotto 14. november 2012 uge 46 - 99 millioner kroner

Onsdags lotto 14. november 2012 uge 46 - 99 millioner kroner
Nyhed skrevet: 9. november 2012 11:41

Se de seneste onsdags lotto her

Joker Kugler

Onsdags lotto, Onsdag, den 14. november 2012 – 99 millioner kroner

På onsdag er puljen på hele 99 millioner kroner. Det er nu du har en chance for, at gøre alle dine drømme til virkelighed, hvis du skulle være så heldig at vinde onsdags lotto. Det er lang tid siden der sidst er set en så stor pulje fra Danske Spils side, udover den kæmpe pulje på hele 135 millioner kroner der i var for nogle uger siden. Dette var blot i EuroJackpot og ikke i onsdags lotto.

Er du fast spiller af onsdags lotto er det helt klart i uge 46 du så skal spille med. Plejer du derimod ikke at spille med, kan det da klart anbefales og spille med om de 99 millioner kroner puljen i onsdags lotto, næste uge ligger på. Der er meget på spil og det ville da være en helt fantastisk oplevelse at vinde denne lotto pulje. Den glæde der måtte vælte igennem kroppen er vel helt uoverskuelig, prøv blot at tænk på du ikke var forpligtiget til, at lave noget resten af dine dage. Du kunne rejse hele verden rundt med alle de penge, hvorhen du ville.

Puljen lå i onsdags lotto i denne uge også på mange millioner men den der var tættest på vandt "kun" en 3,8 milioner kroner. Dette er også et stort beløb men ikke i nærheden af de 99 millioner kroner der i næste uge vil blive spillet om i onsdags lotto. Sandsynligheden for at du vil vinde er godt nok ret lille, men den mulige gevinst er for stor til, ikke at spille. Man bliver nødt til at satse noget for, at vinde. Et rigtig godt udtryk der beskriver lige præcis, hvorfor det er du skal spille onsdags lotto i uge 46.

Danske Spil måtte som sagt i sidste uge udbetale hele 135 millioner kroner til den heldige vinder der først meldte sig flere dage efter han havde vundet. Manden der havde vundet alle pengene var simpelthen så chokeret over, at have vundet og mente det var urealistisk. Efter et par dage da han var kommet sig over den kæmpe gevinst han havde vundet, kunne han få den udbetalt. Prøv og tænk hvis det i uge 46 ville være dig, prøv blot at forestil dig det. Det må være en fantastisk følelse, at stå med og husk det nu når du går ind på Danske Spils side og spiller online.

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: onsdags lotto onsdagslotto superpulje
Vidste du at...
Hver eneste trækning i Lørdags Lotto har Danske Spil en repræsentant fra Spilmyndigheden til at overvåge at trækningen forløber korrekt og lovligt.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Onsdags lotto 14. november 2012 uge 46 - 99 millioner kroner
følgende stemme 5 ud af 5 baseret på 1 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.