› 
 › 
Monster pulje i onsdagslotto

Monster pulje i onsdagslotto
Nyhed skrevet: 10. august 2012 11:59

EuroJackpot Penge

Monster pulje i onsdagslotto

Næste uge runder puljen i onsdags lotto hele 60 millioner kroner. Hvis superpuljen tilfældigvis ikke bliver udløst, får en vinder af seks rigtige onsdags lotto tal alligevel stadig 14 millioner. Til gengæld er der hele 46 millioner i superpuljen.

Hvis en svensker vinder de seks rigtige alene i onsdags lotto, og superpuljen alligevel udløses, vil superpuljen blive overført til ugen efter igen.

Årsagen til dette, er at Sverige ikke deltager i Superpuljen, men det er der så til gengæld en del andre lande der gør – du kan læse om det her.

Gennemsnitligt er det nordmænd der vinder 50 % af gangene i onsdags lotto, hvilket i princippet er fair nok da de også spiller omkring 50 % af alle rækker. Danskerne har ikke helt taget Onsdags lotto så meget til sig som nordmændene.

Sandsynligheden for at det lige bliver dig eller mig der vinder hele onsdags lotto puljen er svimlende 1 til 98 millioner hvis vi kun spiller én række, men vi kan da forsøge at reducere ved at spille en kupon, så skal vi kun ramme 1 ud af 9.8 millioner rigtigt. Det er noget lignende så svært som at køre i tog mellem København og Madrid, smide en papirkugle ud af vinduet og ramme en spand med en diameter på cirka 25cm.

Held og Lotto - vi får brug for det :)

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: onsdags lotto onsdagslotto superpulje
Vidste du at...
Summen af alle 48 tal i onsdags lotto er 1176

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.