› 
 › 
Hvilke onsdags lottotal er mest udtrukket i 2019

Hvilke onsdags lottotal er mest udtrukket i 2019

Hvilke onsdags lottotal er oftest udtrukket

Hvilke onsdags lottotal er mest udtrukket i 2019 Her kan du se en oversigt over hvor mange gange det enkelte lottotal om onsdagen har været udtrukket i de enkelte eller i alle år. Denne gennemgår samtlige onsdagslotto trækninger, så den kan være små langsom i reaktionstid hvis du vælger "Alle år". Ellers kan du se hvor mange gange onsdagslotto tallene har været udtrukket i år her og hvor ofte de enkelte onsdagslottotal har været udtrukket sidste år.

Klik her hvis du vil se de mest udtrukne tal i Lørdags Lotto

De mest udtrukne onsdags lotto tal

LottoStat.dk Anmeldelse Af Ole Jensen, Førtidspensionist Hjemme Bedømmelse: 4.5 out of 5. Dette er en dejlig side der altid er først med lottotallene..

Af Lotto tips fra Lottostat.dk

Vidste du at...
I starten var der kun 34 bolde i spil i lørdags lotto, og der blev trukket syv vindertal og to tillægstal. Maksimum præmien til syv rigtige var på 1.4 millioner.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2019 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Hvilke onsdags lottotal er mest udtrukket i 2019
følgende stemme 1,5 ud af 5 baseret på 2 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.