› 

Deltag gratis i konkurrence om lotto kuponer

Du kan meget let være med i konkurrencen om gratis lotto kuponer hver eneste måned. Se mere her!

Anbefalede sider

Kunne du godt tænke dig at vinde lotto kuponer, så du ikke selv er nødt til at gå ned og købe dem i kiosken? Du kan meget let deltage, det koster dig ikke noget - og det er helt uden nogle mén'er:

Hvordan deltager jeg?

To forskellige måder at deltage

Der er faktisk tre måder du kan deltage i konkurrencen på - og de er begge lige nemme, men de afhænger af om du har en hjemmeside selv, eller om du har lyst til at bruge lidt tid til at skrive en anmeldelse af siden LottoStat.dk. Du kan naturligvis deltage ved både at give et link til siden OG lave en anmeldelse, og i det tilfælde vil du modtage tre lodder i lodtrækningen!

Første måde (Giver dig to lodder i udtrækningen)

Den første og foretrukne måde er at tilføje et link fra din egen webside, til vores side Lotto Stat.dk - de fleste har faktisk efterhånden en hjemmeside selv, og det er jo ganske let og overkommeligt for folk der har en hjemmeside at oprette et link.

Bemærk - at ved en hjemmeside mener jeg f.eks. www.ditnavn.dk eller sådan noget lignende, og derfor f.eks. ikke din facebook væg!

Du bestemmer i princippet selv hvilke af følgende sider du måtte ønske at lave et link til:
· Lottostat.dk
· Lottotal lørdag
· Onsdags lotto
· Jokertal lørdag
· Lottotal onsdag
· Eurojackpot

Den anden måde (Giver eet lod i udtrækningen)

Skriv en anmeldelse af LottoStat.dk på TrustPilot.dk - du kan gå til denne side og starte med at skrive din anmeldelse med det samme. Selvfølgelig er en fem stjernet anmeldelse dejlig - men vi vil altså også gerne høre ris og ros hvis du har noget du ønsker ændret.

Skriv en anmeldelse nu!

Tilmeld dig her

Et link giver to lodder i udtrækningen, mens en anmeldelse giver et lod. Giver man både et link og en anmeldelse, så får man altså samlet set tre lodder i lodtrækningen!

Når du har gjort en (eller begge) af ovenstående - kan du udfylde nedenstående formular, så din anbefaling / link bliver lagt i puljen af deltagere. Vi vil trække - i første omgang en enkelt lotto pakke om måneden, og sandsynligvis flere og flere hvis og når der kommer flere deltagere til.

Dit navn
Adresse
E-mail adresse
Telefonnummer
Hvilken af måderne?
Din hjemmeside
Evt. Kommentar
Deltag

Alt det der fis med småt

  • Når du har sagt du er deltager, kontrollerer jeg at der er lavet et link til siden, eller er skrevet en kommentar på TrustPilot med dit navn.
  • Du vil herefter deltage i konkurrencen hver eneste måned fremover.
  • De første tre måneder, trækkes der lod om en stor lotto pakke hver måned - bestående af en lyn lørdagslotto med ti rækker og joker, en lyn onsdagslotto med ti rækker og joker samt en lyn Eurojackpot med ti rækker.
  • Et link giver to lodder i udtrækningen, mens en anmeldelse giver et lod. Giver man både et link og en anmeldelse, så får man altså samlet set tre lodder i lodtrækningen!
  • Hvis der er stor tilslutning til konkurrencen, vil jeg udlove flere store pakker hver måned
  • Alle vindere offentliggøres på vores Facebook side

Vindere indtil videre

  • 1. februar 2014: Christian Schmidt, 6470 Syd Als
Vidste du at...
Hver eneste trækning i Lørdags Lotto har Danske Spil en repræsentant fra Spilmyndigheden til at overvåge at trækningen forløber korrekt og lovligt.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Navn: christine hansen fra 5672 broby Dato 14-06-2014. Stemme: 5 ud af 5 Kommentar: det skulle have stået fem men det var en smutte Type: url Deltag gratis i konkurrence om lotto kuponer
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.