› 
 › 
Hvordan køber man lørdags lotto på nettet online?

Hvordan køber man lørdags lotto på nettet online?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 10. marts 2012 17:46

Spørgsmål:

Hvordan køber man lørdags lotto på nettet online?

Lottotal Onsdag resultater

Svar:


Spiller du stadig lotto på de gammeldags kuponer?


Du kan registrere dig her på Danske Spil's hjemmeside, spille lotto uden risiko for at tabe kuponen - og så behøver du ikke bekymre dig om at du glemmer at spille dine faste tal fremover.

Klik oppe i højre side af skærmen på denne side hvor der står Opret konto, udfyld dernæst informationerne, og du er herefter klar til at spille uden papir kuponer.

Det værste der næsten kan ske, er at din lotto kupon bliver væk, men hvis du spiller online på Danske Spil, vender gevinsten med garanti hjem til dig, også uden at du eventuelt skal ned og kontakte banken med et stykke papir der er 10 millioner kroner værd (eller værre).

Jeg ved ikke med jer, men jeg ville ikke turde at rende rundt med så mange penge på et stykke papir. Så hellere være sikker på at pengene bare bliver indbetalt på din konto.

Alt du bare skal gøre, er at registrere dig her på Danske Spil's hjemmeside og derefter kan du spille dine faste tal, systemer eller andet - uden at du skal storme ned til kiosken lige inden Lotto lukketiden.

Det ville da være pænt træls at ens faste tal udtrækkes lige den dag man IKKE har fået spillet de tal man ellers har spillet på i mange år, ikke?

Med venlig hilsen
Tom Frank Christensen
Historie tag: online lotto kupon køb af lotto online
Vidste du at...
Chancen for at vinde seks rigtige i onsdags lotto OG superpuljen er 1:98.172.096

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Hvordan køber man lørdags lotto på nettet online?
følgende stemme 4,8 ud af 5 baseret på 5 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.