› 
 › 
Hvorfor har jeg lavet LottoStat.dk og lidt om lotto statistik

Hvorfor har jeg lavet LottoStat.dk og lidt om lotto statistik
Nyhed skrevet: 20. januar 2012 13:50

Se film om hvorfor jeg har lavet LottoStat.dk

Her laver jeg en lille gennemgang om hvorfor jeg har lavet LottoStat.dk - bemærk det er min første video jeg nogensinde har lavet og uploadet med mig selv som hovedperson, så bær venligst over med mig hvis det ser for kikset ud. Desuden er jeg nok lidt nervøs.

Næste gang skal jeg nok overveje om jeg ikke også bør barbere mig :)

Jeg vil lave videosvar fremover på de spørgsmål i sender mig fremover, desuden også med de eksisterende spørgsmål om Lotto. Det vil dog tage lidt tid at gennemgå de enkelte eksisterende spørgsmål.

Del venligst video'erne med jeres venner på f.eks. Facebook, Twitter, Google + eller andre medier hvis i mener jeg har noget fornuftigt at sige.

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: hvorfor lotto statistik
Vidste du at...
Hver eneste trækning i Lørdags Lotto har Danske Spil en repræsentant fra Spilmyndigheden til at overvåge at trækningen forløber korrekt og lovligt.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.