› 
 › 
Hvordan spiller man lettest Euro Jackpot?

Hvordan spiller man lettest Euro Jackpot?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 20. marts 2012 09:07

Spørgsmål:

Hvordan spiller man lettest Euro Jackpot?

Hvis du, som mange andre er i tvivl, om hvordan man egentlig spiller Euro Jackpot, og hvordan man så også gør det lettest, har jeg her forsøgt at lave en mindre guide i hvordan det er lettest at komme til at spille Euro Jackpot, og for såvidt også alle de andre af Danske Spil's spil såsom Lotto og Onsdags Lotto.

Svar:

Det letteste er for såvidt at først oprette en konto ved Danske Spil, så selve denne guide vil cirkulere omkring dette.

Hvis du allerede er oprettet ved Danske Spil.dk kan du springe til step 3.  

Opret konto på Danske Spil

 1. Det første du skal gøre er at klikke til denne side og oprette en konto. (Se den grønne pil ovenfor) 

  Det er gratis at oprette en konto og det tager ikke så lang tid. Det er en process på 4 steps, og jeg prøver at guide dig igennem dem nedenfor.

  1. I step 1 skal du oplyse dit Fornavn og Efternavn, og dit CPR-Nummer (Årsagen til at der skal bruges CPR nummer, er at du ikke må spille online pengespil online i Danmark med mindre du er over 18 år.)

  2. I step 2 skal du angive din adresse, vejnavn og nummer, område og postnummer (og så selvfølgelig vælge Danmark). Bynavn bliver automatisk udfyldt ud fra Postnummeret.

  3. I step 3 skal du så angive dit ønskede Brugernavn, Adgangskode, E-mail og telefonnummer samt et sikkerhedsspørgsmål, så du kan resette dine adgangskoder hvis du glemmer dem senere hen.

  4. I step 4 skal du bekræfte at dine oplysninger er korrekte, samt tage stilling til om du accepterer Danske Spil's vilkår og regler.

 2. Herefter er du oprettet og kan fremover med ganske få klik spille din ugentlige lotto, onsdagslotto, eurojackpot og alt muligt andet. Du modtager også en e-mail fra Danske Spil om at du nu er oprettet som bruger
   
 3. Du er nu klar til at logge ind, og vælger LOG PÅ på Danske Spil - se grafikken ovenfor - og klik på det blåt markedere felt LOG PÅ.

  Log på Danske Spil
 4. Der kommer nu et vindue op som beder dig logge på med dit NEM ID. Du skal logge på med NEM ID for at beskytte dine data, og det er den eneste måde at logge på Danske Spil. 

  Dine data på Danske Spil er derfor så sikre som det kan lade sig gøre i dagens Danmark. 

 5. Du kan nu klikke dig videre til EuroJackpot's spil side og spille direkte. 
   
 6. Den nemmeste måde at få dit spil på er at klikke og vælge et Lille Lyn, Mellem Lyn eller Stor Lyn - og så har du din ugentlige EuroJackpot Lyn Lotto

 

Læs meget mere om EuroJackpot her


Andre har spurgt:

 

Hvordan spiller man eurojackpot

 

Hvor spiller man Eurojackpot online

 

Hvordan spiller man lotto online
Historie tag: eurojackpot euro jackpot lotto opret konto spil online online spil hurtigst
Vidste du at...
Chancen for at vinde seks rigtige i onsdags lotto OG superpuljen er 1:98.172.096

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Hvordan spiller man lettest Euro Jackpot?
følgende stemme 4,5 ud af 5 baseret på 2 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.