› 
 › 
Hvor og hvordan køber jeg onsdagslotto?

Hvor og hvordan køber jeg onsdagslotto?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 23. november 2011 09:15

Spørgsmål:

Hvor og hvordan køber jeg onsdagslotto?Svar:

Den lette måde at købe en onsdagslotto kupon

Du kan enten gå til Danske Spil's hjemmeside og oprette dig som bruger, og spille det online der, eller du kan gå ned i den lokale kiosk der har et LOTTO skilt til at hænge udenfor - og bede om enten en lyn onsdagslotto (med eller uden joker). 

Du kan registrere dig her på Danske Spil's hjemmeside, spille lotto uden risiko for at tabe kuponen - og så behøver du ikke bekymre dig om at du glemmer at spille dine faste tal fremover.

Klik oppe i højre side af skærmen på denne side hvor der står Opret konto, udfyld dernæst informationerne, og du er herefter klar til at spille uden papir kuponer.

Alt du bare skal gøre, er at registrere dig her på Danske Spil's hjemmeside og derefter kan du spille dine faste tal, systemer eller andet - uden at du skal storme ned til kiosken lige inden Lotto lukketiden.


Prisen for en onsdagslotto kupon uden joker er i skrivende stund 40 kroner (og 50 kroner med joker).

Du kan også selv vælge at udfylde en kupon, hvor jeg har lavet et forslag der er baseret på statistik over de seneste 10,20,30,40,50,60,70,80,90 og 100 uger for henholdsvis række 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.

Vil du spille et lotto system i onsdagslotto?

Du kan også spille på et lottosystem - og her har jeg også lavet to måder at få forslag til det på.

Lidt om onsdagslotto systemer
Hvis du mener det rette antal uger at basere et forslag på er på det seneste års trækninger (52 uger) kan du se denne side (Du kan naturligvis også vælge andre antal uger det er baseret på fra denne side).

Du kan også se min nye valg af onsdags lotto tal guide her.

Der er foreslået matematiske-, reducerede- og chancesystemer. Valget af tal er baseret på de mest udtrukne tal i den valgte periode. Matematiske systemer giver 100% garanti (hvis du f.eks. rammer 5 rigtige er du helt sikker på at have disse). Reducerede systemer er i sagens natur reducerede og giver ikke nødvendigvis gevinst hvis du har alle tal rigtige. Chance systemerne er ren og skær held hvis du vinder. Du kan i princippet sagtens have alle rigtige i et chance system og ikke have nogle rækker med endda 3 rigtige.

Med venlig hilsen
Tom Frank Christensen
Historie tag: vikinglotto onsdags lotto onsdagslotto lotto køb af lotto køb af lotto hvor køb af lotto hvordan onsdags lotto systemer salgs steder
Vidste du at...
De tre mest udtrukne tal af alle 36 tal i lørdags lotto i 2011 var 17 (19 gange), 01 (16 gange), 31 (16 gange) - de tre mindst udtrukne tal var 08 (3 gange), 28 (4 gange) og 30 (5 gange).

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Navn: Janni Skovrider fra Slagelse Dato 12-12-2012. Stemme: 5 ud af 5 Kommentar: Super, så er det jo bare at gå igang hehe! Vælger at spille det over PBS i stedet - men også fra deres side, så glemmer jeg det ikke. Type: url Hvor og hvordan køber jeg onsdagslotto?
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.