› 
 › 
Hvilken af jokertal rækkerne er den med gevinst?

Hvilken af jokertal rækkerne er den med gevinst?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 18. marts 2012 10:02

Spørgsmål:

Hvilken af jokertal rækkerne er den med gevinst?

Når jeg spiller  en  lynlotto  til 50 kroner er man så med i joker trækningen med joker talene på kupongen. 

På kuponen står der 2 rækker med jokertal, er det den første eller anden række der den rigtige, der er vel kun en række der er den rigtige.

 

Lottotal Onsdag resultater

Svar:

Hej

Du kan eventuelt læse denne side

Når du spiller lynlotto med joker, er det begge joker rækker du egentlig kan vinde på. Så du skal checke begge rækkers tal.

Når du spiller for 50kr lyn lotto, så er der 2 rækker Joker på kuponen, hvis du skulle vinde de syv rigtige i joker kan du højest sandsynligt kun have dem på en af rækkerne, men i princippet kan du have vundet på begge rækker, da de rækker er tilfældigt genereret.

Så i en ekstremt tilfælde vil det nok være muligt at generere 2 x ens joker på din kupon, dog er odds for det omkring 10.000.000 x 10.000.000 = 100.000.000.000.000 – så det sker sandsynligvis ikke.

Kort sagt, har du vundet 3 rigtige i den ene række, og har også 2 rigtige i den anden række, så har du egentlig vundet på begge rækker… (Jeg har bare aldrig selv prøvet det før).

Bemærk: De jokertal SKAL læses bagfra som beskrevet på tidligere nævnte URL.

Med venlig hilsen
Tom Frank Christensen

 

Historie tag: joker jokertal joker tal vindertal lotto syv rigtige lørdag lørdagslotto lørdags lotto onsdagslotto onsdags lotto viking lotto lynlotto lyn lotto lyn
Vidste du at...
Du skal spille 8.347.677 rækker i lørdags lotto, for at være 100 % sikker på du rammer de syv rigtige. (Pris: 33.390.708 kroner)

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2020 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Hvilken af jokertal rækkerne er den med gevinst?
følgende stemme 1,9 ud af 5 baseret på 25 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.