› 
 › 
Hvad hvis man vandt i lørdagslotto?

Hvad hvis man vandt i lørdagslotto?
Nyhed skrevet: 21. marts 2013 08:32

Hvad hvis man vandt i lørdagslotto?

Ved lørdagens lotto den 16 marts, var der i alt 202.115 vindere på den almindelige lotto, og 21.956 vindere på jokertallene. Mange af os har sagt flere gange ”Hvis jeg vinder i lotto skal pengene bruges på…” lørdag den 16 marts, vandt en kvinde fra Aalborg 8,1 millioner kroner. De planer hun havde, hvis hun skulle være heldig at vinde i lotto, blev helt anderledes da hun faktisk vandt.

Hun havde gået og sagt, at de skulle bruges til at betale huset ud, købe et par øl og en pakke smøger, eller hun ville sige sit job op, og flytte sydpå. Men nu skylder hun egentlig ikke ret meget på huset og ryger ikke længere, hun har heller ikke lyst til at sige sit job op, men mon ikke det bliver til en ferie eller to. Hun har ikke fået brugt nogen af pengene endnu, hun ved slet ikke hvad hun skal bruge dem på lige i øjeblikket.

Hvordan foretrækker du at spille? Online eller kupon? Det er meget nemt at spille online og så behøves du ikke, bevæge dig ned til den nærmeste kiosk fredag aften, når du finder ud af du har glemt at købe en lottokupon, men kan bare tænde din computer og gå ind og købe din lotto, så bliver den jo heller ikke væk i alt hjemmets rod.

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: lotto lotto vindertal jokertal joker trækninger lottotal lottotal lørdag lottotal onsdag live
Vidste du at...
Summen af alle 36 tal i lørdags lotto er 666

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.