› 
 › 
Hvad er de bedste lottotal til onsdag?

Hvad er de bedste lottotal til onsdag?

Jeg får ret ofte spørgsmål omkring lotto og joker, og vælger som oftest at besvare dem på siden her, så de kommer til glæde og gavn for andre brugere.

Hvis du har spørgsmål, eller rettelser - kan jeg kontaktes på denne e-mail: mss@modified.dk
Spørgsmål besvaret: 10. november 2011 14:08
Spørgsmål:

Hvad er de bedste lottotal til onsdag?Svar:
Det er et meget godt spørgsmål...

Det letteste svar ville være, at det må være de seks tal der udtrækkes næste uge, men desværre er de nok lidt svære at forudse.

Til dato har ingen opfundet en tidsmaskine (ikke som jeg ved ihvertfald), så den eneste måde at finde ud af det på må være at forsøge at forudse lottotallene i stedet.

Afhængig af hvor langt du vil gå tilbage, er der markant forskel på hvilke tal der er udtrukket - for eksempel er tallet 14 i skrivende stund udtrukket 12 gange ud af 52 ugers trækning, altså 23.08% af gangene, mens tallet 39 kun er udtrukket 1 gang ud af 52 gange, og derfor kun 1.92% af gangene.

Derfor ville mit valg, personligt, være at satse på at tallet 39 heller ikke udtrækkes næste uge, mens jeg tror der er bedre chance for at tallet 14 bliver udtrukket. Og netop derfor ville jeg nok være mere tilbøjelig til at medtage dette tal i et system.

Hvad der gør, at tallet er udtrukket mere end det andet - har jeg ingen idé om, men man kan jo spekulere. Fysikken vil jo gøre en del, er der et fingeraftryk eller en flue der har sat fodspor på bolden, så vil den naturligt nok være lidt tungere end en uberørt bold. Hvilket jeg kan forestille mig har LIDT at sige med hvor ofte bolden egentlig udtrækkes.

Som nævnt er det spekulationer, men jeg har ingen problem med at spekulere i den retning. Hvilket naturligvis er grunden til at jeg har opbygget LottoStat.dk...

Med venlig hilsen
Tom Frank ChristensenHistorie tag: de bedste tal lotto onsdagslotto onsdags lotto viking lotto vikinglotto seks rigtige
Vidste du at...
Hvis du spiller en lyn lotto hver lørdag, vil det tage dig cirka 16.000 år inden du har spillet samtlige kombinationer (hvis ikke du får en kupon med en række på du allerede en gang før har spillet).

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.