› 
 › 
Eurojackpot trækningen den 12. april 2013

Eurojackpot trækningen den 12. april 2013
Nyhed skrevet: 6. april 2013 09:10

Eurojackpot trækningen den 12. april 2013

Fredag den 12. april 2013 udtrækkes EuroJackpot vindertallene igen – de vil naturligvis som altid blive at finde her ved LottoStat.dk så snart de er offentligt tilgængelige, og omkring 22.45 til 23:15 på denne adresse.

Søger du de nyeste Euro Jackpot / Euro Lotto / Euro tal finder du dem også her.

Puljen er ekstraordinær høj, hele 285 millioner, og altså langt over en kvart milliard kroner. Hvis en dansker ender op med at vinde - vil det være Danmarkshistoriens største gevinst, og slå rekorden med adskillige millioner, ja faktisk over dobbelt så meget som de 135 millioner der blev vundet af en heldig vinder i EuroJackpot sidste år i Danmark.

Den 1. februar 2013 kom en del flere lande med i EuroJackpot - Udover Tyskland, er der Italien, Spanien, Holland, Norge, Danmark, Slovenien og Finland, og den 1. februar 2013 kom Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen og Kroatien også med i EuroJackpot (Citat fra EuroJackpot på denne side).

Eurojackpot Loftet er væk

Dette betyder i princippet at loftet er væk, puljen kan runde hele 90 millioner Euro – eller cirka 720 millioner danske kroner (før afgifter til staten). Eller 668~ millioner DKK efter afgifterne.

Chancen for at vinde er cirka ~ 1 til 59.325.280 – så skal du spille alle rækker af ca. 7.5 kroner per række vil du ud over en kraftig skrivekrampe nok også lige blive 444.939.600 DKK fattigere.

Dog krydser vi alligevel fingre for at det også denne gang bliver en dansker der vinder den store præmie, til trods for at danskerne kun tegner sig for cirka 6% af samtlige spillede EuroJackpot rækker :)

 

 

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: lotto eurojackpot eurolotto euro vindertal
Vidste du at...
Danske Spil udbetaler 48 % af de penge der spilles for i lørdags lotto. Læs mere

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Brugerne har givet: Eurojackpot trækningen den 12. april 2013
følgende stemme 4,7 ud af 5 baseret på 3 stemme(r)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.