› 
 › 
Eurojackpot puljen er på 88 millioner.

Eurojackpot puljen er på 88 millioner.
Nyhed skrevet: 28. maj 2013 14:27

Eurojackpot puljen er på 88 millioner.

Denne uges EuroJackpot pulje er på 88 millioner kroner hvis man rammer de fem rigtige og to stjernetal. Hvilket faktisk kun er syv rigtige når det kommer til stykket…

Chancen for at vinde i Eurojackpot er faktisk bedre end at vinde de syv rigtige i lørdagslotto sammen med trumf puljen, fordi trumfpuljen forøger sværhedsgraden med 16 gange.

Eurojackpot puljen er på 88 millioner.Hvad kan man så få for 88 millioner?
Hvad med cirka 160 Mercedes ML 350 VAN, eller 97.000 Moccamaster kaffemaskiner?

Når det kommer til stykket, tror jeg det er begrænset hvor mange kaffemaskiner eller biler man har lyst til at købe… Personligt ville jeg donere en god del af pengene til et godt formål, oprette en fond der skal støtte yngre fædre eller et eller andet lidt anderledes. Personligt ville jeg ikke kunne forestille mig hvad jeg skulle kunne bruge 88 millioner til – så er det egentlig lige meget hvad andre siger og tænker..

Et eksempel: Hvis man er vant til at have 500.000 om året – så betyder 88 millioner jo altså at du har til 176 år (forudsat at du ikke forøger dit forbrug – og du ikke får renter af pengene). Og hvorfor skulle man egentlig også gøre noget ud over det sædvanlige??

Jeg ville og kunne godt tænkes at bruge en del penge på at ansætte folk til firmaet – og få vækket nogle af alle de drømme jeg nu engang går og har om at vækste firmaet… J

God vind og Held og Lotto!

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: eurojackpot superpulje millioner syv rigtige stjernetal Held og Lotto
Vidste du at...
De tre mest udtrukne tal af alle 48 tal i onsdags lotto i 2011 var 44 (12 gange), 11 (11 gange), 18 (11 gange) - de fire mindst udtrukne tal var 20 (2 gange), 29 (2 gange), 39 (2 gange) og 43 (2 gange).

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.