› 
 › 
Info om Eurojackpot 22 marts 2013

Info om Eurojackpot 22 marts 2013
Nyhed skrevet: 20. marts 2013 08:06

Info om Eurojackpot 22 marts 2013

EuroJackpot vindertal offentliggøres her.

I Eurojackpotten fredag den 15 marts var der i alt 391.063 antal samlet vindere, med en samlet præmiesum på 33.931.805 DKK. Der var dog ingen som vandt hverken men 5 vindertal + 1 stjerne eller med 5 vindertal + 2 stjerner, der var en som vandt med 5 vindertal og vandt en sum på 750.115 DKK

Hvad ville du gøre hvis du vandt så mange penge på en lotto kupon, gemme den i strømpen eller andre underlige steder? Nej vel og du vil heller ikke risikere at den bliver væk eller ødelagt, så hvorfor ikke begynde at spille online, Spil her » så har du ingen bøvl med hvor du skal gemme dine kuponer.

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: eurojackpot lotto puljer
Vidste du at...
Oprindeligt, startede lottospillet i Genova hvor man tilbage i det 15. århundrede trak lod om fem politiske poster blandt 90 navne.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2023 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.