› 
 › 
Onsdagslotto puljen runder 25 millioner

Onsdagslotto puljen runder 25 millioner
Nyhed skrevet: 3. juni 2013 17:00

Onsdagslotto puljen runder 25 millioner

25 millioner i lottoVel og mærke hvis man tæller superpuljen med også.

Onsdag den 5. juni 2013, kan en enlig heldig vinder af onsdagslotto med superpuljen glæde sig over at de sandsynligvis er gældsfri – og samtidig burde der også let kunne blive råd til mindst en afbudsrejse til sydens sol.

Superpuljen blev sidst udløst den 15. maj 2013, med over 97 millioner kroner  - til en nordmand igen igen, og siden da er puljen vokset – det er godt nok kun tre uger – men alligevel er puljen kommet op i den gode ende af millionerne. Det er nu heller ikke helt så simpelt endda at ramme de seks rigtige og dertil få udløst super puljen .

Chancen for at vinde seks rigtige i onsdagslotto er nemlig 1 til 12.271.512( 48*47*46*45*44*43 ) / (1*2*3*4*5*6) . Mens chancen for at vinde superpuljen er hele 8 * 12.271.512 = 98.172.096 til én.

Superpuljen bliver i gennemsnit udløst 12.5 % af gangene der trækkes onsdagslotto – og nogle af disse gange kan det jo sagtens være at der ikke er nogle vindere – hvorfor puljen sagtens kan vokse sig væsentlig større end de 25 millioner den er på i denne uge.

Hvis du måtte ønske at forbedre dine chancer en lille smule, kan du eventuelt tage et kig på onsdags lotto statistikken http://www.lottostat.dk/39.lotto_forslag_onsdag  og se hvilke tal der er udtrukket oftest. Jo længere en rød bjælke er – des oftere er dette tal udtrukket – og jo mere sandsynligt bør det være at netop dette onsdags lotto tal udtrækkes i næste onsdagslotto.

 

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: onsdagslotto superpuljen superpulje supertal millioner
Vidste du at...
Den første lottotrækning i Danmark - foregik den 7. oktober 1989. Der var kun 34 lotto kugler i spil.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.