› 
 › 
139 millioner i EuroJackpot

139 millioner i EuroJackpot
Nyhed skrevet: 28. juli 2012 12:02

Joker Kugler

I går var der trækning om 139 millioner i EuroJackpot, men ingen endte med at vinde denne top præmie, så i stedet er der i næste uge nu 151 millioner skattefrie kroner i EuroJackpot.

Til gengæld er der i aften chance for at vinde 24.3 millioner kroner i lotto, samt 20 millioner i joker. De 24.3 millioner er opdelt i 7,6 millioner til lørdags lotto og 16,7 millioner til lotto trumf.

Du kan kun vinde trumfen hvis du samtidig har de syv rigtige i lotto, så du behøver ikke bekymre dig om hvad du skal bruge pengene til med mindre du allerede her har vundet adskillige millioner i almindelig lotto...

Jeg spekulerer ofte over, hvad man ville gøre hvis man vandt i lotto - og hvis du engang har vundet stort - vil jeg meget gerne høre din historie. Så send mig en e-mail - kontakt informationer er i bunden af Generel information. Jeg vil naturligvis beskytte dine informationer.

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: eurojackpot lotto puljer
Vidste du at...
Hver eneste trækning i Lørdags Lotto har Danske Spil en repræsentant fra Spilmyndigheden til at overvåge at trækningen forløber korrekt og lovligt.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2024 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.