› 
 › 
100 millioner i Onsdagslotto den 15. maj 2013

100 millioner i Onsdagslotto den 15. maj 2013
Nyhed skrevet: 8. maj 2013 20:31

100 millioner i Onsdagslotto den 15. maj 2013


Endelig rundede onsdagslotto de 100 millioner. Superpuljen udgør 92 millioner, og dertil kommer 8 millioner i selve onsdags puljen.


Supertallet blev sidst udtrukket den 2. januar, men dengang var der desværre ingen der havde seks rigtige i onsdagslotto - og i de tilfælde går puljen faktisk videre uden gevinster. Så i bund og grund skal vi helt tilbage til den 14. november 2012 - hvor der blev udløst en gevinst på hele 49 millioner.


Spørgsmålet er så om det bliver en dansker der vinder den store præmie denne gang, for som oftest er det jo normænd der vinder.


Svenskerne deltager ikke i onsdagslotto superpuljen, så for det tilfælde at en svensker som den eneste har de seks rigtige, vil superpuljen igen gå videre.


Det er yderst sjældent at superpuljen springer over og vokser sig så stor, måske at vi danskere bør gå i gang med at spille flere rækker.


Under alle omstændigheder vil det onsdag den 15. maj være muligt at se onsdagslotto tallene her allerede omkring klokken 19:45 - 20:15.


God vind til alle jer danskere fra Lottostat.dk!


Held og Lotto!

Af Lotto tips fra Lottostat.dk
Historie tag: onsdagslotto superpuljen superpulje supertal millioner
Vidste du at...
Oprindeligt, startede lottospillet i Genova hvor man tilbage i det 15. århundrede trak lod om fem politiske poster blandt 90 navne.

LottoStat.dk ejes af Modified Solutions ApS

Modified Solutions ApS
Att.
Livøvej 25B
8800 Viborg

© 2010 - 2023 Modified Solutions ApS

Andre interessante sider fra os
Snup.nu overvåger handelssider
Eurojackpotten

Spiller du for meget? Få hjælp ved Center for ludomani

Stem her
Hjælp mig og skriv en anmeldelse af siden HER!
På forhånd tak :)
Ansvarsfralæggelse:
Oplysningerne på LottoStat.dk leveres "som de er" og "som de kan erhverves" uden nogen garanti eller repræsentation, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-krænkelse. På godt dansk: Jeg vil ikke stilles til ansvar hvis du finder en fejl på siden..

Denne side har ingen ansvar for spil eller lignende. Hvis du har specifikke private spørgsmål der berører spil på Danske Spil A/S, bedes du kontakte Danske Spil A/S's kundeservice.